Kaj pa to , ko te po 13 letih išče sodni
izvršitelj na domu, da moram nekaj poravnati pa sploh več ne vem kaj…..in zadevo raziščem…gre za Nigrad….baje nisem plačal odvoza os.avtomobila leta daljnega “94″…seveda ne bodi nor grem na okrajno sodišče v MB-ju in po eni uri in pol najdejo moj spis WTF…na tožbi je narobe napisano moje ime (zmotili so se v eni črki)…..grem na Nigrad…pravijo, da nič ne vejo o tej zadevi, ker imajo za te stvari odvetniško pisarno…tam sploh niso hoteli govoriti z menoj…kao da je bila sodba pravnomočna leta “95″…in za njih je to končano……izvršitelj hoče 1000€!!!!!!!WTF na glavnico 30,77€…pol pa se ti utrga ali pa pop…..Še malo raziskujem…..in ugotovim, da je sodnica izdala Nigradu sklep leta “99″…da če ne javijo mojih točnih podatkov v treh mesecih se postopek ustavi !!!!!! Med tem časom sodišče poizveduje za menoj 3 krat vsaki dve leti na UE Maribor kje sem če sem mogoče mrtev…in te fore…..in UE MARIBOR jim 3X odgovori, da te osebe ni v registru slovenskega prebivalstva…..WTF….jaz pa 10 let prijavljen na istem naslovu…….in kaj potem ,če se je Nigrad zmotil v podatkih….to še ni nič…..2007, 3 meseca pa pošlje Nigrad sodišču (ni mi jasn, kako so končno ugotovili, da imajo tiskarskega škrata ….. ali pa za ku… odvetniško pisarno)…da sem jaz prej imenovani to in to sedaj imenovani to in to in stanujoč tam…KAKO KDAJ PA SEM SE PREIMENOVAL…..nekdo izgleda, da je preveč kadil!!!!!
Seveda napišem pritožbo, kako je to mogoče in bla … bla, da so šli izterjevat drugo osebo, ker meni ni tako ime…..in vse bla bla (oz. sem zaprosil za obnovitev postopka…..ki jo je napisal moj dober prijatelj….ODVETNIK s pravosodnim izpitom) seveda te njihove člene in neke pizd…., ko jaz nimam pojma…pa mine par mesecev pa nič s sodišča…pa pol leta…pa nič in nekega poletnega večera kadim in pijem pir na balkonu…..in kaj……WTF…neki tip v črnem mi snema reg. tablice z avta , ki ga nisem samo jaz lastnik, je pa name pisan……se dol derem daj tablice nazaj…piz….ti…..mat….ker bom dol skočo z tretjega štoka……ura 22:30 zvečer on pa meni gor neko značko kot Šerif iz Amerike ..kao sodni izvršitelj avto je zaplenjen naj mu dam ključe…..WTF (dobro, da nimam doma orožja)……nakar v gatah priletim do njega pa še mi tip reče naj avto ven postavim, ker avtovleka ne more zraven, da ga odšlepa……KKAAJJJ (zdaj mi je žal, da nimam doma orožja)…pa mi razloži, da on ne bo več čakal, ker še sodišče ni obravnavalo moje urgence…in ga ne zanima…..ampak, če hočem imeti tablice, naj mu jutri v pisarno prinesem 1000€……ja verjetno serem dnar!!!!Seveda grem na sodišče vložim še eno urgenco in izvršitelju to sporočim (seveda avto sem skril v garažo)..oni pa mi grozi, da preprečujem postopek in ne vem kaj vse….bla…bla…..pa mu pravim, naj počaka, da sodišče odloči…saj sem vložil urgenco že drugič. Se dogovorima za dva tedna (seveda tablic ni dal nazaj in sem se vozil z kopiranimi)…in po dveh tednih nič…pa si pač grem sposoditi denar…..barantama kot na tržnici in na koncu plačam 720€….zahtevam začun kaj koliko pride oz.stane…pa mi ga tip ne more izdati, ker ima on določene točka z sodišča…( moral bi mu plačati z šparovimi pikami:::

in ne moreš verjeti drugi teden dobim z sodišča da je zadeva umaknjena…..KAKO PIZ… VAM……MAT…..
če sem vložil dve urgenci…seveda pokličem na sodišče ….ja vi ste poravnali in delamo v dobro stranke……
kako končana, če sem vložil dve urgenci!!!…pa pravijo, da delajo v dobro stranke!? kaj pa navadna raja kot jaz …. jaz pa nisem stranka…torej na sodišču niso v 17 mesecih obravnavali mojih urgenc, Nigradu pa ugodili v 5 dnevih! Kako je to mogoče, torej sodnik ali sodnica sploh ni odprla mojega spisa…..POPIZ…Š, NE VEM ZAKAJ SO POTEM SPLOH TAM PA ŠE ŠTRAJKALI BI RADI mater jim je….!
Mi kdo lahko kaj svetuje!?............
o zadevi sploh nisem bil obveščen, seveda ker nisem v registru slovenskega prebivalstva...oz.to kar me je Nigrad preimenoval..po moje sta Jože in Jožef dve različni imeni..so se psč zmotili..res za rubriko neverjetno
……zdaj pa res grem na eno duplo kavo ker sem jezen kot pes…in to je pravna država, kjer nekoga tožijo pa napišejo narobe podatke po 13 letih se spomnijo eh tu je ena črka narobe zdaj mu je tako ime…ti pa plačaj 13 let obresti …… to se ti zrola….!
Imakdo kako idejo kako naj jih iztožim za vse nazaj pa še … po moje boljše, da jih dam v cajtnge ali pa na TV!
Za nasvete se zahvaljujem!!