|
|
|
Odgovor: Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let, 2 mesecev nazaj
|
|
|
prebral sem vajin zapis o osebnem stečečaju pa bi vam svetoval da dasta vlogo oziroma zahtevek za uvedbo osebnega stečaja, na najbližnje okrajno sodišče ko vas bojo poklicali na razgovor vam bojo tudi svetovali kaj vse morate storiti.Lahko pa dobite obrazce za brez plačno pravno pomoč ketere spolnite in spet odate na sodiču,vendar ne smete presegati 2kratno socijalno to je nekje okrog 452eur na osebo če to presegate vas bojo zavrnili vedar ne smete odnehat.Če pa plačate okrog 2060eur.pa lahko uvedete osebni stečaj brez vseh zapletov.Mnogo nas je takih ki smo iz srednjega sloja sedaj prešli v revni sloj vendar z pomočjo države in oderuški obresti, ki jih tolerirajo naša sodišča in država. kar se pa tiče minimalnega osebnega dohotka pa vam po zakonu pripada po novem sedaj 562eur razen če vam davčna sedla na plačo potem vam lahko vzamejo več vendar vam morajo pustiti za preživetje vas i družinskih članov
|
|
|
|
|
|
|
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. |
|
|
|
|
|
|
copatar napisal: prebral sem vajin zapis o osebnem stečečaju pa bi vam svetoval da dasta vlogo oziroma zahtevek za uvedbo osebnega stečaja, na najbližnje okrajno sodišče ko vas bojo poklicali na razgovor vam bojo tudi svetovali kaj vse morate storiti.Lahko pa dobite obrazce za brez plačno pravno pomoč ketere spolnite in spet odate na sodiču,vendar ne smete presegati 2kratno socijalno to je nekje okrog 452eur na osebo če to presegate vas bojo zavrnili vedar ne smete odnehat.Če pa plačate okrog 2060eur.pa lahko uvedete osebni stečaj brez vseh zapletov.Mnogo nas je takih ki smo iz srednjega sloja sedaj prešli v revni sloj vendar z pomočjo države in oderuški obresti, ki jih tolerirajo naša sodišča in država. kar se pa tiče minimalnega osebnega dohotka pa vam po zakonu pripada po novem sedaj 562eur razen če vam davčna sedla na plačo potem vam lahko vzamejo več vendar vam morajo pustiti za preživetje vas i družinskih članov
Copatar najlepša hvala za odgovor!
Zanima me še tole: Se lahko davčni organ kakorkoli vsede na neprimičnino, oz. na premičnine ostalih oseb, ki so prijavljene na istem naslovu?
Hvala!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na sodišču vam na bodo pisali vlog in izjav ampak vas bodo napotili k kakšnemu odvetniku da vam vse pripravi tudi meni je vse pripravil odvetnik toda takrat so stroške odvetnika krili iz naslova bpp sedaj tega ne krijejo le predujem seveda če izpolnjuješ pogoje če pa jih ne moraš narediti tako da jih v kolikor vas zanima konkretno kaj je treba narediti in po kakšnem vrstnem redu me kontaktirajte na moj mail
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let, 2 mesecev nazaj
|
|
|
zdravo,je možno dobiti vaš mail,oz vam jaz pošljem svojega za par informacij v zvezi z osebnim stečajem katerega sem že vložil ampak še nimam odločbe sodišča.izvršitelji pa prihajajo in prihajajo.lp sas to sporočilo je bilo mišljeno za uporabnico pikicosrček
|
|
|
|
|
|
|
Zadnji popravki: 9.3.2010 18:47 od sas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljen! Najbolj je ,da mi vi napišete svoj mail. Lp,pikicasrcek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lp. hvala za odgovor,, moj mail:
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
,
|
|
|
|
|
|
|
|