|
|
|
Odgovor: Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let, 2 mesecev nazaj
|
|
|
Nebo vam,dal v stečajno maso ničesar vendar bo imel spisek stvari ki jih posedujete to pa zaradi sodnih izvršitelje,ker nekateri vzamejo vse neglede na vrednost.Čeprav ko začnete postopek osebnega stečaja jih ni potrebno več spustit v stanovanje,samo jih obvestite oziroma jim date telefonsko številko stečajnega.
|
|
|
|
|
|
|
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. |
|
|
|
|
|
|
hvala ti lepa copatar, upam da se vse dobro izide in da bom enkrat res prost vsega tega sranja, mam pa občutek da sodstvo še sploh ne ve zakaj se sploh gre lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tako je sas sodstvo še samo neve dobro zakaj gre ali pa se jim žvižga za take kot smo mi želim ti mnogo sreče pri izpeljavi osebnega stečaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let, 2 mesecev nazaj
|
|
|
jaz menim iz osebne izkušnje da moraš sam vedeti kaj ti pripada in kakšni so zakoni in postopki tako te nobeden ne bo nategoval in pošiljal od vrat do vrat. v postopku osebnega stečaja je vse zelo jasno definirano v primeru da nimaš nič in v kolikor postopek spelješ po pravem in popolnem vrstnem redu se nimaš kaj bati in te ne more nobeden več gmjavit in nadlegovat. so finte ki jih moraš vedeti in pravno it mimo njih.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
se strinjam muzo,samo jaz osebno mislim da institucije kot so davčna in banka tudi če jaz vse speljem tudi po petih letih ne bodo dale miru prav tako tudi nekateri upniki in me skrbi da bo račun takrat še vedno blokiran in še vedno ne bom moral prejemati cele plače,obresti pa bodo zrasle v nebo in rasle in rasle.... v sloveniji kolikor vem osebnega stečaja ni speljal do konca še nihče..lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meni so vse izvržbe ustavili z dnem objave stečaja in sem preveril na banki ni bilo več izvršbe dobil sem tudi vse sklepe o ustavitvi izvršb ker pa sem zaposlen lahko do konca preizkusnega obdobja dobim le minimalno plačo +potne stroške+ malico+ dnevnice če ti pripadajo v mojem primiru jaz dobim skupaj 1200,00 euro na mesec pa mi nič ne poberejo samo pravilno moraš vse uredit
|
|
|
|
|
|
|
|