|
|
|
Osebni stečaj - osnovne informacije 1 let, 6 mesecev nazaj
|
|
|
Res je tako kot pravi muzo v začetku je vse stroške krila država z odvetnikom vred potem so kmalu to spremenili in za postopek v kolikor ti ga spelje odvetnik tudi plačaš. Tudi jaz vem to iz lastnih izkušenj, ker sem za las zamudil državno pomoč in posledično sem moral odvetnika plačati sam.
|
|
|
|
|
|
|
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. |
|
|
|
Odgovor: Osebni stečaj - osnovne informacije 1 let, 6 mesecev nazaj
|
|
|
Živjo pikicasrček, jaz sem na začetku postopka osebnega stečaja pa me zanima ali mi lahko daš kaj inf v zvezi z odvetniki, sem iz Postojne in kaj moram narediti, da dobim brezplačno pravno pomoč in oprostitev stroškov, ki bodo ob tem postopku nasstali. Ali se lahko dobimo ma mailu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pošlji mail na
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
vse lahko pripravim sem iz nove gorice
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja super tomica1971 če to tud gre, pol pa bi mi lahko pomagali sestavit to vlogo za OS tako kot ste jo vi.
hvala
|
|
|
|
|
|
|
Zadnji popravki: 3.11.2010 10:20 od tmrb22.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prosim če mi lahko pošlješ informacije o osebnem stečaju.Hvala!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gospod muzo.Večkrat sem dal vlogo za osebni stečaj in B.P.P.toda za vsako sem dobil zavrjeno od B.P.P.Da presegam cenzus to je 2 kratni socijalne pomoči na člana,družine.Sedaj sem isto časno spet zaprosi za B.P.P.in za uvedbo osebnega stečaja in odpust obveznost sedaj pa sem dobil z B.P.P.Da jim moram dostavit z sodišča,da sem izpeljal narok za uvedbo, stečaja in odpust obveznosti.Še to dohodek na družinskega člana se je zmajšal,kaj mislite ali mi bo uspelo lep pozdrav.
|
|
|
|
|
|
|
|