|
|
|
Osebni stečaj - osnovne informacije 1 let, 4 mesecev nazaj
|
|
|
za več inf:
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
|
|
|
|
|
|
|
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. |
|
|
|
|
|
|
389.d člen
(posebna pravila o odpustu obveznosti pri poslovanju stečajnega dolžnika kot podjetnika ali zasebnika)
Na vrh Členi
(1) Če sodišče ustavi poslovanje stečajnega dolžnika kot podjetnika ali zasebnika zaradi razloga iz 2. ali 5. točke prvega odstavka 389.c člena tega zakona, hkrati ustavi postopek odpusta obveznosti in zavrne predlog za odpust obveznosti.
(2) Če sodišče izda sklep o odpustu obveznosti:
1. obveznost plačevati mesečni znesek nadomestila za izvzem premoženja iz 2. točke sedmega odstavka 389.a člena tega zakona preneha, tako da za mesec, v katerem je sklep o odpustu obveznosti postal pravnomočen, ne obstaja več,
2. obveznost iz tretjega odstavka 389.b člena tega zakona preneha, tako da za poslovno leto, v katerem je sklep o odpustu obveznosti postal pravnomočen, ne obstaja več.«.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najlepša hvala za tale izčrpen odgovor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osebni stečaj - osnovne informacije 1 let, 3 mesecev nazaj
|
|
|
Pozdravljen
Evo lahko povem, da sem dobila že odločbo o začetku osebnega stečaja, kar me je zelo presenetilo na tako hitro odobritev(3.tedne) in že imam odobreno brezplačno pravno pomoč in odločbo o začetku osebnega stečaja.
Zdaj pa me zanima glede upravitelja, če je kdo imel za upravitelja Mojco Breznik in kako zdaj to naprej poteka ali pride ona k meni na dom , da vidi kaj dejansko imam v stanovanju ali kako gre to zdaj naprej?
Hvala Vesna
|
|
|
|
|
|
|
Zadnji popravki: 31.1.2011 09:29 od izi07.
|
|
|
|
|
|
|
|
pokličite jo vse je stvar dogovora
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaz jo imam napisano na odločbi, da je ona stečajna upraviteljica.Do sedaj še nisem z njo kontaktirala in me zanima a me ona povabi na razgovor ali jo moram sama poklicati oz. kontaktirati pisno.
|
|
|
|
|
|
|
|