|
|
|
Osebni stečaj - osnovne informacije 10 mesecev, 1 tednov nazaj
|
|
|
za ta znesek vam sodišče odobri. prvo se morate tudi pogovorit z stečajnim da da soglasje. vse se dela pisno z vlogami tako za stečajnega kot za sodišče. jaz sem bil med prvimi ki so odobrili izplačilo potnih ,malice in dnevnic. moraš pa ti sodišču z prilogami in zakonskimi podlagami ter dobro spisano obrazložitvijo dokazat da brez tega ne moreš izpolnjevat obveznosti do delodajalca. pripravil sem že veliko njim te vloge razen enemu so vsim odobrili. za več
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
|
|
|
|
|
|
|
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. |
|
|
|
|
|
|
samon a si zvedel glede avta a se da kej nardit...lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meni je stečajni naročil pred letom in pol. pošiljaj mi poročila o spremembi mojega premoženjskega stanja in dedovanja ostalo kaj počneš ga ne briga če ne ve. Ne vem pa zakaj bi mu moral oročati če zamenjaš avtomobil. Dobro pustimo če so tukaj leasengi ali krediti ampak če imaš avto kupljen na gotovino ga za gotovino lahko tudi prodaš kje si dobil denar ga ne briga. Sej če kradeš da boš preživel svojo družino tudi ni njegov problem ampak policije.
Preveč se obremenjujete z stečajnim.
Vse kar delaš v stečajnem je da čakaš da bo obdobja konec in da ga ne serješ okrog z kakšnimi sumljivimi nakupi na svoje ime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popolnoma imaš prav nekateri se obremenjujejo s stvarmi ki niso pomembne. zapelji mu avto v pisarno predaj mu ključe in ga pojdi odjavit brez besed in zadeva zaključena nasledni dan kupi drug avto na drugo ime in to je to
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala muzo za potrdilo
ostali, ki ste v OS se najprej pozanimajte o svojih pravicah. Naj povem, da še vedno lahko živite in delate, ker nekateri mislite, da ste v zaporu in da je stečajni vaš ata,mama,teta,stric to ni res on je samo za to, da nekaj kar se v tem času viška denarja pojavi pri vas "pošteno" porazdeli med upnike nikakor pa nemu ni interes in funkcija, da bo preverjal kaj vi delate v prostem času. še enkra vse kar potrebujejo je: mesečno poročilo o tekočem stanju: na kratko če si zaposlen je to to, če nisi iščeš drugič: če deduješ je problem če ne ga ni. tretjič: prosiš boga, da bo obdobje že enkrat mimo, čeprav kakšne bistvene razlike tudi potem ne bo sej se naučiš tako živet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osebni stečaj - osnovne informacije 10 mesecev nazaj
|
|
|
pozdravljeni, mene pa nekaj zanima, 27.7.11 bi morala dobili vrnjeno dohodnino, ker pa sem v osebnem stečaju, je dohodnina bila nakazana na stečajnikov račun, pa me zanima kako se jo da dobiti nazaj. Pozanimala sem se namreč, da če je to dohodnina bila za leto 2010 in takrat nisem bila v stečaju, pravijo da bi jo morala dobiti jaz in ne stečajnik, načelom ne vem kateri datum se upošteva, da si v stečaju ali tisti ko pride sklep domov da si v stečaju ali tisti sklep, ko dobiš da se je pričel postopek odpusta dolga, ker sklep da sem v stečaju je bil izdan novembra 2010, sklep o odpustu dolga pa marec 2011. Kako je zdaj z tem. Hvala za odgovor.
|
|
|
|
|
|
|
|