|
|
|
Osebni stečaj - osnovne informacije 10 mesecev nazaj
|
|
|
glede dolžine preizkusnega obdobja je predusem odvisna obrazložitev vloge ki jo podaš hkrati z vlogo za stečaj.če to narediš na naroku je velika verjetnost da te bo sodnica ko te sprašuje vse mogoče ujela da kaj nisi povedala točno in takoj dobiš daljše. zato je najbolje vložit vlogo pismeno z vsemi prilogami da te ne kličejo in dobro obrazložiš tako imaš več možnosti za krajše najdalše je 5. let plačo lahko dobiš v gotovini je po zakonu dohodnino če jo hočeš dobit in si zaposlen oziroma imaš še druge mesečne dohotke ne smeš imet računa da ti pošljejo po poštni nakaznici in ne klicat nobenega posebno ne stečajnega.
|
|
|
|
|
|
|
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. |
|
|
|
|
|
|
iztok, mi lahko prosim poveš, seveda če ni skrivnost, kdo je tvoj stečajni upravitelj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muzo, jaz sem danes izvedela na davčni, da je moja dohodnina bila nakazana na stečajnikov račun, a maš kako formulo, kako dobiti ta denar nazaj, ker vidim, da ga eni kar dobijo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šejk kontaktiraj me na mail
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
iztok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na kratko: -če si direktor še nisi lastnik in če si lastnik tudi to pripada stečajnemu. Direktor je pač oseba, ki je zaposlena kot drugi. -plača si lahko nakazuješ na roko če nimaš trr ja -za razpolaganjem z premoženjem in dobičkom moraš poskrbeti na drugačen način -z podjetja d.o.o. ti ne morejo rubiti če nisi lastnik in kot pravim direktor je le zaposlena oseba v podjetju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iz vaših izkušenj, mi prosim povejte kdo mora pravzaprav napisati prošnjo na sodišče, da ti ostane tudi malica oz. potni stroški? Ker jaz sem jo po razgovoru z stečajno napisala sama, v odločbi, ki je bila zavrnjena, pa piše, da to stori stečajni. Z svojo stečajno si ne morem pomagati prav nič, imam občutek, da sem ji jaz prvi klient.
|
|
|
|
|
|
|
|