Skip to content

Pravo za telebane - največji slovenski pravni portal

hitri pravni nasvet

Domov arrow Forum

Forum
Lep pozdrav, Gost
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. Kliknite tukaj za prijavo!
Še niste registrirani? Kliknite tukaj za brezplačno registracijo .    Ste izgubili geslo?
Osebni stečaj - osnovne informacije (0 uporabnikov) 
Na dno Pošlji odgovor Priljubljene teme: 5
Tema: Osebni stečaj - osnovne informacije
Osebni stečaj - osnovne informacije 9 mesecev, 4 tednov nazaj  
potni in malica v osebnem stečaju
1. obrazloženo vlogo z vsemi zakoni ki to podprejo + 2ali 3 sklepe sodišč da to odobravajo (dobiš jih na spletni strani ajpesa) pošlješ stečajnemu upravitelju
ON nato da soglasje ali zavrne.
2. iztočasno podaš vlogo tudi na sodišče
+ vse priloge kot pri stečajnemu, ko sodišče dobi soglasje od stečajnega izda sklep ali odredbo da ti malica in potni ostanejo in da ne grejo na fiducjarni račun.
predlagam da kdor vlaga te vloge naj jih obvezno podkrepi z členi zakona kjer je razvidno posredno ali neposredno da ti to pripada za več inf.ALI PRIPRAVO TEH DOKUMENTOV POŠLJITE MAIL E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
3. s tem sklepom greš na sodišče in tam ti sprostijo oziroma izplačajo ta znesek izto moraš ta sklep vročit delodajalcu,POZOR znesek potnih in malice mora bit na banko nakazan ločeno od plače tako da banka ve da ni to višek plače drugače bodo spet problemi.
3. cenzus za bpp je sedaj461,22 eur dohodka na družinskega člana v skupnem gospodinstvu.

Sporočite moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom.
Muzo, jaz imam potrjeno iz sodišča, da mi firma nakazuje še malico ločeno,sem danes ponovno kontaktirala stečajno in mi tajnica pove, da bi morala nesti sklep na banko. Jaz? Pa ne vem zakaj mi tega stečajna ni povedala. Še dobro, da obstajajo takšni forumi za laike. No in ta tajnica še reče, da je pač šel sedaj ta denar za poplačilo upnikov in ko pride stečajna z dopusta ona pošlje sklep na banko.Zakaj ga ni poslala že prej, oz. mi v najinem pogovoru omenila, da to storim jaz????

Pikica ta denar ki je šel na stečajni račun ti more stečajni nazaj nakazat na tvoj račun to pa vem ker je moj mož isto tko in sva samo stečajnega poklicala in povedala da banka ni hotela izplačat in je stečajni potem sam lepo vrnu nazaj na možev račun in se je lhko dvignil, tako da ti kr tajnici povej da želiš denar nazaj če imaš dovoljenje za izplačilo.Vrnejo naj ti ga.Kar se pa tiče sklepa je pa res da sva ga midva tudi sama nesla na banko (sklep) ne čakaj na stečajnega to sama uredi.

Sem tajnici rekla za ta denar, pa je rekla da to ne gre. Imam sklep-dopolnilni iz sodišča od marca letos in od takrat mi tudi firma nakazuje zraven plače še malico, sem jezna sama nase, ker sem se zanesla na stečajno, ona mi pa tega itak ni povedala. Vsak mesec vzdigujem 572e, lahko bi pa še 100 zraven, kar bi mi pomenilo ogromno.
Izi, in če se mi ta denar ne vrne?

muzo sem ti poslala emal, hvala

še malo se bomo pogovarjali in izmenjavali informacije pa bomo imeli kmalu več denarja kot osebe, ki niso v stečaju

Na vrh Pošlji odgovor Pravni nasvet

-> V znanju je MOČ <-

Vpišite veljavni email in prejeli boste uporabne pravne nasvete
Email:

Pravni strokovnjaki

Spisek odvetnikov

Iskanje po spletni strani

Prijava

Pozabljeno geslo?
Registrirajte se

Ključne besede