Skip to content

Pravo za telebane - največji slovenski pravni portal

hitri pravni nasvet

Domov arrow Forum

Forum
Lep pozdrav, Gost
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. Kliknite tukaj za prijavo!
Še niste registrirani? Kliknite tukaj za brezplačno registracijo .    Ste izgubili geslo?
Osebni stečaj - osnovne informacije (0 uporabnikov) 
Na dno Pošlji odgovor Priljubljene teme: 5
Tema: Osebni stečaj - osnovne informacije
Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let, 1 mesecev nazaj  
Ojej, najlepša hvala vsem za odgovore. Ste mi vlili dobro mero poguma. Naj povem, da moj namen ni odpust dolgov oz osebni stečaj, le zaposlil bi se rad, da potem nekako poplačam te stvari in da lahko obiščem zdravnika. Sedaj pa sem jezen sam nase, da se nisem prej pozanimal in si prihranil prenekatero neprespano noč. Bom kar jutri šel na dURS in začel urejati stvari. Hvala vsem še enkrat, bom poročal, kako mi gre. lp

Sporočite moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom.
Evo, pa da se jaz malo povem kako je bilo pri meni. Bil najprej pri odvetniku, ki je dejal, da želi, da pripravi vse papirje 900 eur. Rekel je naj zaprosim za BPP, ki pa njegovih stroškov ne vključuje. To sem tudi storil in odšel do nove odvetnice, ki pa mi je povedal, da vse to lahko storim sam. Odšel na sodišče v Ljubljani na Miklošičevo 10 soba 102, kjer sem dobil termin za razpravo, kjer sem vložil predlog za osebni stečaj in odpust obveznosti. Zdaj pa čakam naslednje korake. Kaj se bo pa sedaj zgodilo pa še sporočim.
Lp, Grega

Spoštovani

čeprav je mogoče že prej pisalo imam vprašanje: kaj se dogaja s podjetjem katerega lastnik ste, sami pa gredte v osebni stečaj?

Hvala za odgovor.

z dnem začetka stečaja se podjetje zapre

Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let nazaj  
LEP POZDRAV!

IMAM NEKAJ VPRAŠANJ GLEDE OSEBNEGA STEČAJA IN UPAM DA MI BO KDO LAHKO POMAGAL!
MOŽ IMA DOLG,KI GA SEDAJ ODPLAČUJEVA PRI IZVRŠITELJU.ZMENILI SMO SE,DA LAHKO PLAČUJEVA KOLIKOR SVA ZMOŽNA,TAKO DA DAJEVA NEKAKO 300 EUR NA MESEC.ZANIMA ME,ČE BI MOŽ SPROŽIL OSEBNI STEČAJ KAJ TO POMENI ZAME.IMAM ODPRT S.P.IN ME ZANIMA,ČE BI SE POTEM OBRNILI NAME OZI.DA BI MOGLA PLAČEVATI DOLG JAZ.MOŽ NI ZAPOSLEN IN NIMA NOBENEGA PREMOŽENJA,SAMO AVTO.ALI BI BILO POTREBNO AVTO PREPISATI NA KOGA DRUGEGA?NAJ POVEM,DA SO BILI PRED POL LETA PRI NAMA RUBEŽNIKI OD IZVRŠITELJA,AMPAK SVA NEKAJ PLAČALA,TAKO DA SO NAJU PUSTILI NA MIRU.KAJ LAHKO STORIVA-RESNIČNO PROSIM ZA NASVET.

Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let nazaj  
LEP POZDRAV;
KAR NEKAJ ČASA JE ŽE MINILO OD MOJEGA ZADNJEGA JAVLJANJA..MED ČASOM JE VSE STEKLO TAKO KOT TREBA,DOBIL SEM DATUM ODPUSTA DOLGOV(4-LETA),POTEČE NEKJE
JESENI 2013...ZANIMA ME NEKAJ DRUGEGA.
DOBIL SEM OBVESTILO OD DURSA,DA ZA LANI
DOBIM VRAČILO DOHODNINE,PA ME ZANIMA,ČE SEM DO TEGA DENARJA UPRAVIČEN JAZ ALI UPNIKI..TRENUTNO PREJEMAM SOC. POMOČ..
HVALA ZA ODGOVORE IN LEP POZDRAV

Na vrh Pošlji odgovor Pravni nasvet

-> V znanju je MOČ <-

Vpišite veljavni email in prejeli boste uporabne pravne nasvete
Email:

Pravni strokovnjaki

Spisek odvetnikov

Iskanje po spletni strani

Prijava

Pozabljeno geslo?
Registrirajte se

Ključne besede