Skip to content

Pravo za telebane - največji slovenski pravni portal

hitri pravni nasvet

Domov arrow Forum

Forum
Lep pozdrav, Gost
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. Kliknite tukaj za prijavo!
Še niste registrirani? Kliknite tukaj za brezplačno registracijo .    Ste izgubili geslo?
Osebni stečaj - osnovne informacije (0 uporabnikov) 
Na dno Pošlji odgovor Priljubljene teme: 5
Tema: Osebni stečaj - osnovne informacije
Osebni stečaj - osnovne informacije 9 mesecev, 3 tednov nazaj  
Sem nesla sklep sodišča, da se mi izplačuje malica na banko, tam se pa s tem ne strinjajo-NLB. Kaj naj zdaj mi povejte? Stečajna pravi, da sama to urejam,da imam itak sklep sodišča, ki pa ga nihče noče upoštevat in da mi za nazaj preveč nakazano banka izplača..... Žal nisem tako pametna, da bi vedela kako naprej. Se pritožim na sodišče???

Sporočite moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom.
oni se nimajo kaj strinjat ali ne naj izpolnjujejo sklep sodišča trugače zagrozite z kazensko ovdbo zaradi malomarnega dela v službi, sodišče pa zaprosite da sklep pošlje tudi na banko čeprav bi ga moral stečajni upravitelj.

Sklep sodišča mora banka spoštovati,če ne se obrni na tistega ki je sklep izdal in to ne pismeno kar ustno ,če ne se bo pritožba reševala par mesecev. na banki pa zahtevaj da ti napišejo zakaj ne spoštujejo sklepa sodišča,drugače jim pa pošlji fotokoji sklepa z priporočeno in če potem ne jih toži.

Pikica123 a me lahko kontaktiraš na mail, ker mam identične probleme kot ti E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Osebni stečaj - osnovne informacije 9 mesecev, 2 tednov nazaj  
Tudi jaz sem zabredel v težave.

Naj najprej razložim za kaj se gre.In sicer začelo se je vse skupaj,ko sem šel delat v Nemčijo,da bi poplačal dolgove.
Ta firma ni izplačevala plače dnevnic itd nazadnje je šla v izbris najlažje.
Jaz sem pristal na borzi in se kmalu zaposlil.Blokada ttr je bila takoj ni problema ne bežim od tega ,da bi poplačal toda kako.Povejte mi vi.2 leti mi že trgajo od plače in iz ttr na Nlb.Ko sem vprašal koliko je poplačanega saj je šel ves regres,vračilo dohodnine itd so mi rekli,da te evidence oni nimajo.
Kmalu bi me kap saj je dolg namesto,da bi se zmanjševal narastel v cca 2 mesecih iz 9000 na 17000 euro.
Kaj če sprožim osebni stečaj slabše ne more biti saj mi že zdaj poberejo prevoz,malico,nadure takoj na Nlb in dobivam ven minimalca.
Kaj gre v stečajno maso??
Avto imam vreden 200e nepremičnin nimam in živim pri starših.
No sem poročen kaj ali gre lahko v stečajno maso tudi njena plača ??

Prosim če mi lahko kdo pove kaj v mojem primeru.Kaj je po koncu stečaja z mojimi dolgovi ???

Morda bi bil odgovor zanimiv še za koga drugega v nasprotnem primeru pa moj mail E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Zadnji popravki: 11.8.2011 03:24 od brodolomec.
Osebni stečaj - osnovne informacije 9 mesecev, 2 tednov nazaj  
Nečakaj dolg bo vsak dan večji .

Na vrh Pošlji odgovor Pravni nasvet

-> V znanju je MOČ <-

Vpišite veljavni email in prejeli boste uporabne pravne nasvete
Email:

Pravni strokovnjaki

Spisek odvetnikov

Iskanje po spletni strani

Prijava

Pozabljeno geslo?
Registrirajte se

Ključne besede