Skip to content

Pravo za telebane - največji slovenski pravni portal

hitri pravni nasvet

Domov arrow Forum

Forum
Lep pozdrav, Gost
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. Kliknite tukaj za prijavo!
Še niste registrirani? Kliknite tukaj za brezplačno registracijo .    Ste izgubili geslo?
Osebni stečaj - osnovne informacije (0 uporabnikov) 
Na dno Pošlji odgovor Priljubljene teme: 5
Tema: Osebni stečaj - osnovne informacije
Osebni stečaj - osnovne informacije 9 mesecev, 2 tednov nazaj  
BPP KRIJE SAMO PREDUJEM IN TI NE MORE NI POMAGAT SAJ KAR TI ONI POVEJO PIŠE POVSOT TAM NE BOŠ NIKOLI IZVEDEL KAJ NAREDITI DA IZPOLNJUJEŠ POGOJE DA PRIDOBIŠ BPP KAR JE PRI VELIKO LJUDEH PROBLEM SAJ Z MINIMALNO PLAČO ŽE PRESEGAJO CENZUS, TAM TI NE BODO NIKOLI POVEDALI KAJ NAREDITI ČE SI V KAZENSKI EVIDENCI,TAM TI NE BODO NIKOLI POVEDALI KAJ NAREDITI IN POVEDATI DA BI DOBIL NAJKRAJŠE PREIZKUSNO OBDOBJE,TAM TI NE BODO POVEDALI DA LAHKO Z POSEBNO VLOGO V SAMEM POSTOPKU ZAPROSIŠ ZA IZPLAČILO POTNIH IN MALICE TER DNEVNIC ČE SEVEDA PONOVNO IZPOLNJUJEŠ KRITERIJE KJER TI TUDI TO IZUZAMEJO IZ STEČAJNE MASE IN V BISTVU V SAMEM POSTOPKU DOBIŠ ČE SI ZAPOSLEN VSO PLAČO NIMAŠ NOBENIH TRGLJAJEV IN NOBEN TI NE TEŽI IN KLIČE KDAJ BOŠ PLAČAL TO IN ONO DA O IZVRŠITELJIH NITI NE GOVORIM.
VEČ: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Sporočite moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom.
Osebni stečaj - osnovne informacije 9 mesecev, 1 tednov nazaj  
Muzo, kaj se da storiti če si v kazenski evidenci a potem izbris dolga verjetno ni možen in je začeti osebni stečaj brez veze?

pošlji mi tel na moj meil ker se da tudi če si v evidenci uredit
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Bi mogoče kdo vedel, zakaj mi stečajna na moj račun ne more prenakazati dodatek za malico, ki so mi ga preveč trgali? Pravi, da se znesek ne da sprovesti Kaj zdaj? Na drug račun menda ne gre.

če so ga že nakazali na fiducjarni račun pisno stečajno pozovi da ga prenakaže na tvoj račun. tudi meni se je to zgodilo v znesku 1000 eur (malica potni dnevnice) in je stečajna takoj prenakazala na račun delodajalca ki mi je nato to izplačal,

Muzo,
je poskušala danes, pa ne vem zakaj ji je zavračalo, tako, da ne vem kaj naj.Je kriva banka?

Na vrh Pošlji odgovor Pravni nasvet

-> V znanju je MOČ <-

Vpišite veljavni email in prejeli boste uporabne pravne nasvete
Email:

Pravni strokovnjaki

Spisek odvetnikov

Iskanje po spletni strani

Prijava

Pozabljeno geslo?
Registrirajte se

Ključne besede