Skip to content

Pravo za telebane - največji slovenski pravni portal

hitri pravni nasvet

Domov arrow Forum

Forum
Lep pozdrav, Gost
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. Kliknite tukaj za prijavo!
Še niste registrirani? Kliknite tukaj za brezplačno registracijo .    Ste izgubili geslo?
Osebni stečaj - osnovne informacije (0 uporabnikov) 
Na dno Pošlji odgovor Priljubljene teme: 5
Tema: Osebni stečaj - osnovne informacije
Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let nazaj  
do višine minimalne plače ste upravičeni vi v kolikor preživljate še koga se to poveča v skladu z zakonom.

Sporočite moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom.
lep pozdrav.
u kolikor je dolg od moža lahko izpelje postopek njegov dolg niste vi dolžna plačevat razen če ste porok za kakšen kredit za več inf. E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

lep pozdrav.
u kolikor je dolg od moža lahko izpelje postopek njegov dolg niste vi dolžna plačevat razen če ste porok za kakšen kredit za več inf. E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

muzo napisal:
do višine minimalne plače ste upravičeni vi v kolikor preživljate še koga se to poveča v skladu z zakonom.

Preživljam dva otroka. Kje urediš to povečavo, ki je v skladu z zakonom? Prosim za podrobnosti, hvala.

Lp

če plačuješ preživnino je to tisto kar plačuješ drugače se to sešteva približno tako minimalna za tebe 562 eura+ 221 eura za vsakega otroka jutri vam točno pošljem znesek

Pozdravljeni,
zanima me postopek zaprtja s.p.ja zaradi slabega oz. negativnega poslovanja...
Imam trgovino, ki je zadnje leto v negativnem poslovanju...S strani 3dobaviteljev imam blokiran račun..Zanima me kakšen je postopek os. stečaja,če imaš upnike. Sama se nameravam prijaviti na zavodu za zaposlovanje in si poiskati čim prej delo (to počnem že sedaj), ker imam dva otroka za preživljat. Ali sem upravičena do karšnegakoli nadomestila s strani zavoda (s.p. imam odprt 3leta in plačujem najnižjo premije za osnovno socialno varstvo)? Ali naj prosim za socialno pomoč..
DURSu nisem dolžna nič, trenutno imam nekaj še v dobrem, ker sem naročala robo a nič prodala..Kako je z zalogo, ki je ostala? Če ti upniki blokirajo račun - ali jim lahko njihovo robo vrnem saj denarja nimam...
Se v času,ko si v osebnem stečaju lahko zaposliš?
Kako je z otroškim dodatkom - ali lahko prosim za višjega (sedaj je 23€) glede na to, da sem ostala brez zaposlitve?

Na vrh Pošlji odgovor Pravni nasvet

-> V znanju je MOČ <-

Vpišite veljavni email in prejeli boste uporabne pravne nasvete
Email:

Pravni strokovnjaki

Spisek odvetnikov

Iskanje po spletni strani

Prijava

Pozabljeno geslo?
Registrirajte se

Ključne besede