Skip to content

Pravo za telebane - največji slovenski pravni portal

hitri pravni nasvet

Domov arrow Forum

Forum
Lep pozdrav, Gost
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. Kliknite tukaj za prijavo!
Še niste registrirani? Kliknite tukaj za brezplačno registracijo .    Ste izgubili geslo?
Osebni stečaj - osnovne informacije (0 uporabnikov) 
Na dno Pošlji odgovor Priljubljene teme: 5
Tema: Osebni stečaj - osnovne informacije
Osebni stečaj - osnovne informacije 9 mesecev, 1 tednov nazaj  
vse je stvar dogovora z stečajnim in delodajalcem preko elektronske pošte ima delodajalec 10 minut dela tako da ni nobena bojazen da zaradi vašega stečaja ima delodajalec kakše pretirane obveznosti.
če se strinja stečajni vam delodajalec lahko izplača potne v gotovini.

Sporočite moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom.
Osebni stečaj - osnovne informacije 9 mesecev nazaj  
hvala za odgovor, vem da to ni veliko dela, samo bojim se, da bo pa stečajni zavlačeval, ker je sodišče v sklepu navedel, da mora stečajni specificirat in preverit potne stroške,če je znesek točen ali če ni kaj več prikazato, to pa lahko traja par dni, ker sem prepričana, da ne bo šel v akcijo takoj ko bo denar dobil na račun, pol bo pa še nekaj čas trajalo, da ga on prenakaže na možev račun in bo trajalo vsaj en teden če ne več da bo denar na računu in ga bo lahko dvignil, butast vse skupaj, jaz sicer teh problemov nimam jaz dobim vse prevoz in malico brez dokazovanja in preverjanja, njegov stečajni mu pa ful komplicira, odobril mu je samo izplačilo prevoza, malice pa ne, ne vem kako bi bilo njemu, če bi cel dan bil lačen, pravijo, da prazna vreča ne stoji

delodajalec naj stečajnemu pošlje le specifikacijo potnih ki jih tako mora za svoje knigovodstvo opravit in ko stečajni pregleda nakaže denar delavcu tako da stečajni nima kaj štet denarja ampak samo preverit zakonitost upravičenosti do potnih delodajalec to naredi sigurno 5 . dni pred plačo in naj po meilu pošlje stečajnemu v petih dnevih pa bo stečajni preveril če je vse okoj verjetno ne bo izumil tople vode.

Pozdravljeni.
Začela bom z osebnim stečajem, jasno mi je da je prvo potrebno zaprositi za bpp. Sicer sem preštudirala vseh 90 strani tega foruma, vendar sedaj ne vem, kaj vpisati v "obliko pomoči" saj pravite da po novem bpp ne obsega celotnega postopka OS. Napišeš samo redna pomoč pri postopku osebnega stečaja ali kaj? Iskrena hvala za odgovor in lep pozdrav vsem "sotrpinom".

na drugi strani prva vrstica vpišete
POSTOPEK OSEBNEGA STEČAJA NAD DOLŽNIKOM
druga vrstica
KRITJE ZAČETNIH STROŠKOV PREDUJMA V POSTOPKU OSEBNEGA STEČAJA

Muzo hvala!

Na vrh Pošlji odgovor Pravni nasvet

-> V znanju je MOČ <-

Vpišite veljavni email in prejeli boste uporabne pravne nasvete
Email:

Pravni strokovnjaki

Spisek odvetnikov

Iskanje po spletni strani

Prijava

Pozabljeno geslo?
Registrirajte se

Ključne besede