Skip to content

Pravo za telebane - največji slovenski pravni portal

hitri pravni nasvet

Domov arrow Forum

Forum
Lep pozdrav, Gost
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. Kliknite tukaj za prijavo!
Še niste registrirani? Kliknite tukaj za brezplačno registracijo .    Ste izgubili geslo?
Osebni stečaj - osnovne informacije (0 uporabnikov) 
Na dno Pošlji odgovor Priljubljene teme: 5
Tema: Osebni stečaj - osnovne informacije
Osebni stečaj - osnovne informacije 6 mesecev, 1 tednov nazaj  
vložiš vse potrebne vloge vključno z vlogo za BPP ki krije predujem če ne znaš spisati sam vseh vlog plačaš odvetniku ali komu da ti pripravi vaš primir je standardni brez problemov grezte skozi z minimalnimi stroški . za več piši na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Sporočite moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom.
Osebni stečaj - osnovne informacije 6 mesecev nazaj  
Lp vsem, imam eno zelo delikatno vprašanje, pa če kdo ve, bi prosila za pomoč. Moj mož kot že veste, je stečajem postopku, sedaj se mu odpira možnost zaposlitve v Avstriji na smučišču in če smo čisto iskreni sigurno ne bo prejemal minimalni osebni dohodek,ampak krepko več in to bo po mojem vedel tudi stečajni upravitelj, pa so mu na razgovoru rekli, da mu denar lahko nakazujejo kamor bo pač rekel in da lahko nekaj denarja nakazujejo na račun v sloveniji, ostalo pa bi lahko v avstriji odprl račun kjer se mu bo nakazoval ostanek denarja, pa me zanima, če imajo naši stečajni upravitelji oz. sodišče možnost, preverjanja v tujini ali ima odprt še kak račun tam Hvala

Imam v tujini račun (EU) in sem dobival gor nakazila v času postopka OS. Nihče o tem v SLO od državnih ali sodnih organov ni izvedel nič. Na borzi mi je celo moja svetovalka "na 4 oči" predlagala zaposlitev v tujini v času OS tako, da zunaj dobivam denar, ki ne gre v steč. maso.

tomica hvala za odgovor, samo nisem napisala, da bo on sklenil delovno razmerje za določen čas, pogodba in vse kar sodi zraven, sedaj je prijavljen na zavodu za zaposlovanje, če bo zaposlen bo pa moral posredovati pogodbo o zaposlitvi stečajnemu uporavitelju, avstrijci pa mislim da bojo na pogodbi napisali točno kolikor bo imel plače, pol je pa problem, račun pa pravijo, da lahko odpre tam kjer bo delal, v hotelu pa imajo samo banko Raiffasen, je pa problem, ker mislim, da v stečajni masi ima tudi avstrijsko raiffasen banko, to pa pomeni, če odpre račun pri njih mu poberejo dol ali pa tudi ne, ne vem ker nimam takih izkušenj. Hvala

če te zanima račun ki ni izsledliv in ga brez problemov uporabljaš v os mi piši na
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Rajko sporoči kako?

Na vrh Pošlji odgovor Pravni nasvet

-> V znanju je MOČ <-

Vpišite veljavni email in prejeli boste uporabne pravne nasvete
Email:

Pravni strokovnjaki

Spisek odvetnikov

Iskanje po spletni strani

Prijava

Pozabljeno geslo?
Registrirajte se

Ključne besede