|
|
|
Osebni stečaj - osnovne informacije 3 mesecev, 3 tednov nazaj
|
|
oj! zanima me ce imas nakazilo plačo+denarno nadomestilo skupajcca 650€ ce lahko vse dvignes al samo 572€ lp
|
|
|
|
|
|
|
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. |
|
|
|
|
|
|
ali ni sedaj že nekaj več kot 572,00 eur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V skladu z Zakonom o minimalni plači (ZMinP, Uradni list RS, št. 13/2010) in objavljenim Zneskom minimalne plače (Uradni list RS, št. 5/2012) znaša minimalna plača za delo s polnim delovnim časom, opravljeno od 1. januarja 2012 dalje 763,06 evrov, kar v neto znesku pomeni 584,29 evrov (ob upoštevanju splošnih olajšav po predpisih o dohodnini in brez upoštevanja morebitnih vzdrževanih družinskih članov).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljen!
mene pa zanima kolko pa sedaj pride izračun iz sodišča za 6. člansko družino za preživetje?
Oba z možem sva v osebnem stečaju, sva že oba na poskusnem roku dela samo mož jaz sem brezposelna in imava 4. šoloobvezne otroke.Mož prejema minimalno plačo povprečje 3.mesecev ima 567€.
Hvala
Vesna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljeni,
eno vprašanje z moje strani. Glede na situacijo, v kateri sem se znašel, bom najverjetneje začeti postopek osebnega stečaja.
Ali obstajajo kakšne variante, da bi v postopku lahko obdržal avto? Kakega posebnega drugega premičnega premoženja, ki bi bil pisan name, nimam, imam avto, vreden cca. 6k eur, ki ga nujno potrebujem za opravljanje dela (moja služba je taka, da sem ves čas na terenu in to delam z lastnim vozilom). Če mi v postopku vzamejo avto, službe ne morem več opravljati. Vem, da obstajajo variante, da zaprosiš v postopku, da ti ostanejo stroški kilometrin, dnevnic in podobnega, ne vem pa, kako je z avtom.
Hvala&LP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na žalost avto ti v nobenem primiru ne ostane bil je primir ko je bila vrednost avta 50,00 eur in bi stroški prodaje presegli vrednost kupnine nakar je sodišče odložilo prodajo in dovolilo uporabo vozila dolžniku do morebitne prodaje.
|
|
|
|
|
|
|
|