Prešnji teden v petek sem ponovno dal prošnjo zasebe in ženo danes pa sem že dobil sklep da so me zavrnili prav tako tudi ženo ker presegava cenzus.Po 12 členu zakona o B.P.P.Potem 13 členo o B.P.P ker presega dvakratni,osnovnega minimalnega dohodka določenega z zakonom,ki ureja socijalno varstvene storitve,torej 453,60 eur.pri meni in ženi pa so izračunali,da znaša624,94eur.Kar je res,t oliko dobiva na tekoči račun ki pod blokado,tako da ven dobiva jaz 459 eur.Žena okrok 300eur ko poplačava položnice nama ostane toliko da si lako kupiva vrv oziroma po domače štrik,da se bova lahko obesila ko nebo več šlo.Je pa res da nekatera sodšča dodelijo B.P.P.tudi če se presega cenzus če kaj veste otem napišite to v tem forumo zelo bom vesel vsakega dobrega nasveta,sedaj sem že tretjič pa sem bil vsakič zavrnjen prvič so rekli,da imam hišo potem so jo vzeli ,jo prodali po polovični ceni potem stanovanje prav tako prodali po,plačal sodne stroške nekaj upnikom dolgovi pa so ostali obresti so že desed krat brerasle glavnice,vsakih nekaj dni pride kak
izvršitelj,pogledad če je kaj za odnest.potem ti pa država ki je v večini pomagala oderuhom oziroma sodišča,ki dovoljujejo take oderuške obrest.nevem kako lahko obresti tako rastejo jaz zastopim če sem dolžan 1000eur,če so sodne obresti letne 10procentne ,da je do potem letno plus 100eur.Sprašujem se kako si potem računa vsak posvoje in v svojo korist,obresti,ki jih potem predložijo sodišču katero pa potem vse skupaj po kavbojsko potrdi in spet je po domače n.....l,
dolžnik