Skip to content

Pravo za telebane - največji slovenski pravni portal

hitri pravni nasvet

Domov arrow Forum

Forum
Lep pozdrav, Gost
Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom. Kliknite tukaj za prijavo!
Še niste registrirani? Kliknite tukaj za brezplačno registracijo .    Ste izgubili geslo?
Osebni stečaj - osnovne informacije (0 uporabnikov) 
Na dno Pošlji odgovor Priljubljene teme: 5
Tema: Osebni stečaj - osnovne informacije
Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let, 4 mesecev nazaj  
Kdo pa si ti,da si upaš ponarejati papirje! Namesto,da bi ljudem pomagal,jih pa še ti takole iskoriščaš! Mene bi bilo sram,saj samo vsi na tem forumu v težavah in si skušamo čim bolj pomagati,ti pa takole!Res si veliko upaš,sorry!

Sporočite moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Objavljanje je omogočeno samo registriranim in prijavljenim uporabnikom.
Prosim vas folk,ne verjamite enemu mazaču,raskirajte in plačajte odvetnika ali pa poskusite do bbp. Če bi bil pošten,bi lahko pomagal brezplačno!Ne bodite naivni!Lp

meni ni nihče pomagal ampak sem si moral sam tudi sam sem šel skozi stečaj in tudi plačal nekaj nim sem pripravil vse papirje brez da bi kaj mignili razen da so šli podpisat k notarju
nekaj mi bodo dali ma nisem videl nič
odvetniki so služili dokler jim je stroške plačevala država sedaj isto zahtevajo od dolžnikov meni so zaračunali 668 euro. kar se pa tiče očitka o ponarejanju papirjev se mam malček blede jaz imam svoje vloge ki sem jih plačal in so standardni in pravilni za sodišče napisal sem jih jaz za mene odvetnik ki me je zastopal v osebnem stečaju je pa pokasiral,zato za simbolično ceno uredim vsakomur če pa nima mu naredim zastonj pametjnakovičem kot ste vi drugače ne bi bili v dolgovih svetujem da najamete odvetnika ki vam bo z veseljem spisal in računal 668 evrov kot meni to je bila cena ki jo je sodišče njemu plačalo drugim revežem ki me bodo uprašali bom pa pomagal papirje spisat jaz.

Osebni stečaj - osnovne informacije 2 let, 3 mesecev nazaj  
Sploh nevem za kako vlogo o osebne stečačaju se sploh gre ,če mislite za vlogo o strokovni brez plačni pravni pomoči.SEM jaz pole dobil na okrajnem sodišču izvršilni odelek in to brez plačila.Potem si jih pa lahko vsak sam izpolni saj je vse lepo napisano ali pa jih pošlješ na sodišče pod katerega pač spadaš ali pa sam-a neseš v vložišče prav tako na sodišče.Vendar jaz več neverjamem v čudeže,pa tudi v pravno državo ne saj dokler sem plačeval davke in državi prinašal v davčno vrečo denar oziroma mi vsi,ko pa mi rabimo državo pa nas ta pusti na cedilo.Potem pa pridejo na vrsto razni členi zakonov ki si jih mi navadni smrtniki nevemo tolmačit in smo pač tisti ki smo storili nekaj hudega in grdega opeharili ubogega upnika ,ki nam je vsak mesec računal 10procentov od glavnice z blagoslovom države in sodišč.

lepo naprosam tiste , ki mi karkoli znajo svetovat glede OS. in za odvetnika ki pozna te zadeve , za kar se vam iskreno zahvaljujem: pisite mi na mail:

E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

pikica prosim vas pisite mi.

Pozdravljeni,
naj se še jaz obrnem na vas za nasvet.... Zanima me nekaj če bo lahko stečajni upravitelj prerekal terjatve v osebnem stečaju .... Hvala

Na vrh Pošlji odgovor Pravni nasvet

-> V znanju je MOČ <-

Vpišite veljavni email in prejeli boste uporabne pravne nasvete
Email:

Pravni strokovnjaki

Spisek odvetnikov

Iskanje po spletni strani

Prijava

Pozabljeno geslo?
Registrirajte se

Ključne besede